Greg Van Avermaet
BBQ 2017

BBQ 2017

Beste supporters,

Beste vrienden en sympathisanten,

Gregs BBQ van zaterdag 25 november 2017, georganiseerd door Fanclub Greg Van Avermaet is alweer voorbij. We mogen ongetwijfeld spreken van een klassevolle editie 2017. Als kers op de taart kon trouwens iedereen van dichtbij de enige echte kassei bewonderen van Gregs winst in Parijs Roubaix!

700 eetkaarten waren in 6 dagen volledig uitverkocht en jammer genoeg moesten wij nog vele supporters teleurstellen. Het bestuur van de fanclub wenst iedereen hartelijk te danken voor Uw aanwezigheid! Wij bedanken met nadruk al onze sponsors die op de affiche of de onderlegger mochten prijken, zonder hen zou zulke organisatie onmogelijk zijn; wij danken alle aanwezige supporters, familie, vrienden en sympathisanten; voorts een warme en welgemeende dankjewel aan al onze vrijwillige en trouwe medewerkers die de hele avond de handen uit de mouwen staken.

We danken bovendien van ganser harte onze presentator BEGIJN LEBLEU en ook THE MAGNET PARTY COVERBAND voor hun fantastische optreden. We danken AB SOUND uit Opwijk om de zaal nog extra dimensie te geven met licht en geluid.

Tevens hartelijk dank aan de mensen van onze fantastische catering, met wie wij vanaf dit jaar samenwerken. Aan Steve, Dobbe, Michael en het ganse team van Catering LOMBAERTS uit Beveren-Waas een dikke merci voor het heerlijke eten en de sublieme bediening. Het dessert -de Sjoe van Vlaanderen- werd verzorgd door Bakkerij FOUBERT, waarvoor eveneens onze hartelijke dank!

Tenslotte een uiterst speciaal DANKWOORD aan de enige persoon om wie het allemaal draait op deze avond ... BEDANKT GREG !!! Bedankt aan jou, Ellen en Fleur en de ganse familie om zoveel tijd met iedereen te willen doorbrengen, om tussen jouw supporters te staan, om handtekeningen uit te delen en met iedereen die wou op de foto te gaan, met een lach en een grapje, als een groot renner en een groot mens.

Voor ons, als bestuur van de fanclub, is het belangrijk dat alles zo goed mogelijk verloopt. Wij hopen dat ervan U genoten heeft!

BEDANKT aan iedereen!!!

Vanwege,

Tania, Katleen, Paul, Stefaan, Chantal, Geert en Marion
Bestuur Fanclub Greg Van Avermaet

Geschreven door Tania op 05/12/2017