Greg Van Avermaet
Supportersfeest 2016

Supportersfeest 2016

Beste supporters, beste vrienden en sympathisanten,

Het Greg-supportersfeest 2016 van 26 november, georganiseerd door Fanclub Greg Van Avermaet is alweer voorbij.

We mogen ongetwijfeld spreken van een geweldige en ‘GOUDEN’ editie 2016. De eetkaarten waren opnieuw in sneltempo uitverkocht en jammer genoeg moesten wij nog vele supporters teleurstellen, ondanks een grotere zaal op een nieuwe locatie.

Het bestuur van de fanclub wenst iedere supporter hartelijk danken voor Uw aanwezigheid!

Voor het eerst mochten wij iedereen verwelkomen in de mooie Festivalhal aan het Donkmeer te Berlare. Dank aan de gemeente Berlare om ons met open armen te verwelkomen.

Wij bedanken tevens al onze sponsors die op de affiche of de onderlegger mochten prijken, zonder hen zou zulke organisatie onmogelijk zijn; wij danken alle aanwezige supporters, familie, vrienden en sympathisanten; wij danken al onze vrijwillige en trouwe medewerkers die de hele avond de handen uit de mouwen staken.

We danken van ganser harte onze presentator BEGIJN LEBLEU en ook ‘THE WIZARDS’ uit Grembergen voor hun stomende optreden.
We danken ook Soundsplash uit Moerzeke om de zaal nog extra dimensie te geven met licht en geluid.

Tevens hartelijk dank aan onze fantastische traiteur Frank Redant - Food in Style - catering uit Serskamp voor het alweer heerlijke eten en de sublieme bediening.

Tenslotte een speciale en welgemeende DANKJEWEL aan onze GOUDEN GREG en ELLEN om zoveel tijd met iedereen te willen doorbrengen, om tussen jouw supporters te staan, om handtekeningen uit te delen en met iedereen die wou op de foto te gaan, met een lach en een grapje, als een groot renner en een groot mens.

Voor ons, als bestuur van de fanclub, is het belangrijk dat alles zo goed mogelijk verloopt. Wij hopen dat U ervan genoten heeft!

BEDANKT aan iedereen!!!

Vanwege,

Tania, Katleen, Paul, Stefaan, Chantal, Geert en Marion
Bestuur Fanclub Greg Van Avermaet

Geschreven door Tania op 03/12/2016