Greg Van Avermaet
Een geslaagde busreis naar het BK 2016!

Een geslaagde busreis naar het BK 2016!

De busreis van Fanclub Greg Van Avermaet naar Les Lacs de l’Eau d’Heure in Wallonië werd gesmaakt door de vele supporters. We spraken vorig jaar al van een record van 162 fans maar dit jaar schreven maar liefst 189 supporters zich in. Omstreeks 8u00 vertrokken zij samen met het bestuur aan het supporterslokaal Café De Sloef in Grembergen.

De dubbeldekbus en 2 grote supportersbussen werden door de fanclub al een beetje aangekleed om de supporters een leuke attentie aan te bieden. Iedereen die meereisde konden wij plezieren met een pet van BMC Racing Team en BMC-klappers. Een lanyard van TV-Oost met een supporterskaartje aan ’SUPPORTER GREG VAN AVERMAET’- een uniek item voor wie meereisde met de bussen!
Het bestuur wenst elke trouwe of nieuwe supporter die meeging hartelijk bedanken! Met zoveel fijne supporters was er een toffe sfeer, als 1 grote Greg-familie.

Wij danken ook: BMC Racing Team, Els voor de fijne samenwerking, De Durmereizen uit Lokeren en TV Oost evenals Bakkerij De Rycke-Elversele, Vermeiren Speculoos, Callebaut Chocolade, Vondelmolen Peperkoek voor het samenstellen van het ontbijtje voor de supporters op de tussenstop, alsook Topsport Lebbeke voor hun medewerking.

Speciale dank aan Jurgen & Vera en Dennis & Lea van het supporterslokaal ’ Café De Sloef’ om bij vertrek de mensen te verwelkomen met een fris pintje of een koffietje en bij terugkeer gratis belegde broodjes voor iedereen!
Greg zelf liet zijn vele supporters alweer genieten van zijn doorzettingsvermogen en aanwezigheid in de finale van het Belgisch Kampioenschap met bovendien een mooie 3e plaats!
Uiteraard was er teleurstelling en ontgoocheling, maar toch mogen we fier zijn op alweer een knappe podiumplaats.

We houden eraan om namens Fanclub Greg Van Avermaet Belgisch Kampioen Philippe Gilbert en 2e plaats Tim Wellens proficiat te wensen.

Ook felicitaties voor Greg en een welgemeende dank om langs te komen het lokaal na afloop, wat zeer geapprecieerd werd door de aanwezigen!
Wegens voetbaldrukte in het café, richtte Jurgen het zaaltje achteraan in met de Belgische kleuren en een extra scherm om alle supporters goed te kunnen ontvangen.

Wat betreft de plaatselijke organisatie werden er jammer genoeg wel wat ’mankementen’ vermeld. Dit was echter buiten onze kennis en wil om.

Bedankt aan iedereen die deze BK-busreis 2016 mee aangenaam maakte.
Tot volgende keer!
Namens het bestuur van Fanclub Greg Van Avermaet.

Tania, Katleen, Chantal, Stefaan, Marion, Geert, Paul.

Geschreven door Tania op 01/07/2016