Greg Van Avermaet
BBQ 2015

BBQ 2015

Beste supporters, beste vrienden en sympathisanten,

De grote wielerbarbecue van 28 november 2015, georganiseerd door Fanclub Greg Van Avermaet is een weekje achter de rug.

We mogen ongetwijfeld spreken van een geweldige en geslaagde editie 2015. De eetkaarten waren in sneltempo uitverkocht en jammer genoeg moesten wij vele supporters teleurstellen.

Na vele maanden van voorbereiding willen wij, het bestuur van de fanclub, iedere supporter hartelijk danken voor Uw aanwezigheid!

Ook dit jaar konden wij samenwerken met het Golazo-team, waarbij speciale dank aan Christophe Impens en Wim Nuyts, om de gemeentelijke feestzaal H@mbiance te Hamme ter beschikking te stellen tijdens het Flandriencross-weekend.

We danken ook Soundsplash uit Moerzeke om de zaal volledig aan te kleden tot een gezellig geheel en te voorzien van licht en geluid.

Wij bedanken tevens al onze sponsors die op de affiche of de onderlegger mochten prijken, zonder hen zou zulke organisatie onmogelijk zijn; wij danken alle aanwezige supporters, familie, vrienden en sympathisanten; wij danken al onze vrijwillige en trouwe medewerkers die de hele avond de handen uit de mouwen staken; we danken ‘Hits On Tour’ voor de ambiance die zij brachten.

Tevens hartelijk dank aan onze fantastische traiteur Frank Redant - Food in Style - catering uit Serskamp voor het alweer heerlijke eten en de sublieme bediening.

Tenslotte een speciale en welgemeende DANKJEWEL aan GREG om zoveel
tijd met iedereen te willen doorbrengen, om tussen jouw supporters te staan, om handtekeningen uit te delen en met iedereen die wou op de foto te gaan, met een lach en een grapje, als een groot renner en een groot mens.

Voor ons, als bestuur van de fanclub, is het belangrijk dat alles goed verloopt. Wij hopen dat U genoten heeft en ondanks het vele werk, gaan wij op deze basis door, samen met en voor alle supporters van Greg en voor Greg zelf!

BEDANKT aan iedereen!!!

Vanwege,

Marc, Marianne, Tania, Katleen, Paul, Stefaan, Chantal, Geert en Marion
Bestuur Fanclub Greg Van Avermaet

Fotoalbum

- Deel 1
- Deel 2

Geschreven door Tania op 07/12/2015