Greg Van Avermaet
Een geslaagde busreis naar het BK 2015!

Een geslaagde busreis naar het BK 2015!

De busreis van Fanclub Greg Van Avermaet naar het BK in Tervuren werd gesmaakt door de vele supporters. Met een record aantal van 162 fans vertrokken we om 8u45 aan het supporterslokaal Café De Sloef in Grembergen richting Tervuren.

De 3 supportersbussen werden door de fanclub al een beetje aangekleed om de supporters een leuke attentie aan te bieden. Iedereen die meereisde mochten wij plezieren met een rugzakje en een pet van BMC Racing Team.

Het bestuur wenst elke trouwe of nieuwe supporter van harte te bedanken, de busmaatschappij De Durmereizen uit Lokeren en de ploeg BMC Racing Team.

Speciale dank aan Jurgen & Vera en Denis & Lea van het supporterslokaal om bij vertrek en terugkeer de mensen te verwelkomen met een fris pintje en een hapje.

Greg zelf liet zijn vele supporters alweer genieten van zijn doorzettingsvermogen en aanwezigheid in de finale van het Belgisch Kampioenschap met bovendien een mooie 3e podiumplaats!

Tevens proficiat namens Fanclub Greg Van Avermaet aan Belgisch Kampioen Preben Van Hecke!

Ook felicitaties voor Greg en een welgemeende dank om langs te komen in het lokaal na afloop, wat zeer geapprecieerd werd door de vele aanwezigen!

Tot volgende keer!

Geschreven door Tania op 30/06/2015