Greg Van Avermaet
Nieuw supporterslokaal

Nieuw supporterslokaal

Beste supporters,

Fanclub Greg Van Avermaet verwelkomt vanaf nu alle supporters, vrienden, familie en sympathisanten in ons NIEUWE SUPPORTERSLOKAAL ‘Café De Sloef’ te GREMBERGEN

‘Café De Sloef’ is gelegen aan het Grootzand 109, 9200 Grembergen, langs de baan Hamme-Dendermonde, vlak naast het voetbalterrein. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Een belangrijke troef is het grote videoscherm waar de koers kan gevolgd worden voor wie dit wenst, er is een ruim zaaltje achter voor gelegenheden en/of vergaderingen én het is in Grembergen gelegen, de woonplaats van Greg. U vindt er een info- en uitslagenbord over de wedstrijden die Greg rijdt en U kan hier ook een gratis fanfoto van Greg afhalen. Tevens is het vanaf nu een verkooppunt voor lidkaarten, fanshop, ed ...

Het nieuwe supporterslokaal ‘Café De Sloef’ is iedere dag geopend vanaf 10u00, behalve op woensdag en donderdag. Uitbater Jürgen Heuvinck en Vera & Denis en Lea verwelkomen jullie van harte!

Fanclub Greg Van Avermaet is verheugd met deze mensen te kunnen samenwerken. Ook de Grembergse wielerclub De Trappistentrappers en tal van andere verenigingen hebben hier hun clublokaal! Dus gezelligheid troef bij ‘Café De Sloef’. Iedereen is welkom!!!

Het bestuur van Fanclub Greg Van Avermaet bedankt Jürgen en Vera & Denis en Lea voor hun samenwerking en hun medewerking en wensen hen veel succes!

Marc, Marianne, Tania, Katleen, Paul

fanclubgregvanavermaet@telenet.be

Geschreven door Tania op 03/04/2015