Greg Van Avermaet
BBQ 2014

BBQ 2014

Beste supporters,

De grote wielerbarbecue 2014 van Greg is een weekje achter de rug.
We mogen alweer spreken van een geweldige en geslaagde editie 2014!

Na weken en maanden van voorbereidingen willen wij, het bestuur van de fanclub,
iedere supporter van harte bedanken voor Uw aanwezigheid!

Eerst en vooral willen wij Christophe Impens en het Golazo-team danken voor de fantastische samenwerking! De nieuwe locatie, Fuifzaal H@mbiance te Hamme werd omgetoverd tot een prachtige en gezellige feestzaal!

Wij danken tevens al onze sponsors die op de affiche of de onderlegger mochten prijken; wij danken alle aanwezige supporters, familie, vrienden en sympathisanten; wij danken al onze vrijwillige en trouwe medewerkers die de hele avond de handen uit de mouwen staken; we danken zangeres Yasmine, The Voice Van Vlaanderen Johan Van Royen, alsook Music Events Attic 77.
Tevens hartelijk dank aan onze fantastische traiteur Frank Redant - Food in Style - catering uit Serskamp voor het heerlijke eten.

Tenslotte een speciale en gemeende dankjewel aan GREG en ELLEN om zoveel
tijd met iedereen te willen doorbrengen, om tussen jouw supporters te staan, om handtekeningen uit te delen en met iedereen die wou op de foto te gaan, om hen te laten meegenieten van de welverdiende Kristallen Fiets en de Flandrien-trofee 2014!

Voor ons, als bestuur van de fanclub, is het belangrijk dat alles goed verloopt. Wij hopen dat u genoten heeft en ondanks het vele werk, gaan wij op deze basis door, samen met en voor alle supporters van Greg en voor Greg zelf!

BEDANKT aan iedereen!!!

Vanwege,

Marc, Marianne, Katleen, Tania en Paul
Bestuur Fanclub Greg Van Avermaet

Geschreven door Tania op 08/12/2014