Greg Van Avermaet
“Flandrien uitdaging” van Greg

“Flandrien uitdaging” van Greg

Greg werd enkele maanden geleden voorzitter van de gloednieuwe Flandriencross in Hamme. Hij ging toen een bijzondere uitdaging aan: als hij een klassieker wint of een rit of trui in een belangrijke ronde pakt, kunnen 1000 wielerfans gratis naar ‘zijn’ Flandriencross op zondag 30 november.

De cross in Hamme ondergaat een complete facelift en verandert van datum, locatie en regelmatigheidscriterium (het wordt de nieuwe manche in de bpost bank trofee volgend seizoen). Dit jaar kan je op zondag 30 november naar de Flandriencross in het centrum van Hamme. Local Hero Greg van Avermaet is voorzitter van de nieuwe cross. Het leek hem dan ook een fijn idee om de crossfans te laten delen in een eventueel succes dat hij zelf zal behalen dit jaar.

Wint Greg, dan winnen 1000 crossfans!

Wie kans wil maken op een gratis ticket voor de Flandriencross bij een zege van Greg, moet zich wel registreren op www.flandriencross.be. Alleen de eerste 1000 die geregistreerd zijn op het moment dat Greg die zege of trui pakt, krijgen een ticket voor de cross.

Aan Greg om nu ofwel een klassieker te winnen (vanaf Omloop Het Nieuwsblad), een trui of een etappe in een hoogstaande ronde (UCI World Tour) te pakken! (de volledige lijst van wedstrijden die in aanmerking komen, is te vinden op www.flandriencross.be).

Snel registreren is dus de boodschap, want wie weet komt Greg dit weekend al in de Omloop Het Nieuwsblad of Kuurne-Brussel-Kuurne als eerste over de streep...!

Geschreven door Tania op 28/02/2014