Greg Van Avermaet
Fanbal voor kersverse Flandrien groot succes

Fanbal voor kersverse Flandrien groot succes

Beste supporters,

De grote wielerbarbecue en het 7e fanbal van Greg zijn achter de rug. We mogen alweer spreken van een geweldige en geslaagde editie 2013!

Na weken en maanden van voorbereidingen willen wij, het bestuur van de fanclub, iedere supporter van harte bedanken voor de aanwezigheid. Hetzij op de barbecue, hetzij op het fanbal!

Wij danken tevens al onze sponsors die op de affiches, de flyers of de onderleggers mochten prijken; alle aanwezige supporters, familie, vrienden en sympathisanten; al onze vrijwillige medewerkers die zowel bij de opbouw van de eettent, als op de avond zelf, de handen uit de mouwen staken; en we danken ook onze traiteur Frank Redant uit Serskamp voor het heerlijke eten.

Tenslotte een speciale en gemeende dankjewel aan Greg en Ellen om zoveel tijd met iedereen te willen doorbrengen, om tussen jouw supporters te staan, om handtekeningen uit te delen en met iedereen die wou op de foto te gaan, om hen te laten meegenieten van de welverdiende Flandrien-trofee!

Voor ons, als bestuur van de fanclub, is het belangrijk dat alles goed en veilig verloopt. Wij hopen dat u genoten heeft en ondanks het vele werk, hetgeen wij volledig vrijwillig doen, gaan wij op deze basis door. Samen met en voor alle supporters van Greg en voor Greg zelf!

BEDANKT aan iedereen!!!

Vanwege, Marc, Marianne, Katleen, Tania en Paul
Bestuur Fanclub Greg Van Avermaet

Geschreven door Tania op 23/10/2013