Greg Van Avermaet
Geslaagde busreis!

Geslaagde busreis!

De busreis van de Fanclub Greg Van Avermaet naar het BK in La Roche-en-Ardenne was meer dan geslaagd voor de vele supporters. Ondanks het vroege vertrekuur waren 110 supporters meegereisd met de bus.

Als verrassing kregen zij onderweg van de fanclub een ontbijtje aangeboden. Onder politiebegeleiding werden onze twee bussen in La Roche tot aan het parcours gegidst.

Het bestuur wil alle supporters hartelijk bedanken dat ze met ons meereisden; de busmaatschappij De Durmereizen uit Lokeren, onze sponsors BMC Racing Team, Bakkerij De Rijcke, Cola Cola en Vermeiren Speculoos, alsook het supporterslokaal t Zoggehof om alle mensen s morgensvroeg en bij terugkeer te verwelkomen en uiteraard Greg zelf, die zijn vele supporters liet genieten van zijn doorzettingsvermogen en aanwezigheid in de finale van het Belgisch Kampioenschap.

Greg liet ook nog het volgende weten: "Ik wil iedereen bedanken voor de steun ... er waren weer heel veel supporters voor mij! Het was een leuke dag, maar wel lastig ... Bedankt aan iedereen!"

Klik hier voor de fotos van de busreis!

Geschreven door Tania op 25/06/2013