Greg Van Avermaet
Wieler BBQ & Fanbal

Wieler BBQ & Fanbal

Het bestuur van Fanclub Greg Van Avermaet wenst iedereen van harte te bedanken voor hun talrijke aanwezigheid op de wielerbarbecue en het fanbal van 20 oktober 2012!

Wij danken al onze medewerkers voor hun hulp bij de opbouw van de tent, tijdens de bbq en het fanbal, al onze sponsors op de affiche, op de flyers, op de eetkaarten, tevens een dank u aan Tuincenter Verheggen, voor het ter beschikking stellen van de bloemen en planten, aan DJ Guido en Coverband Loepoes, aan Traiteur Frank en tevens aan familie en vrienden, die van deze avond een geslaagd feest hebben gemaakt.

Een gemeende dankjewel ook aan GREG, die zeer uitgebreid de tijd nam om zijn supporters te plezieren met een handtekening, een foto, een lach, een babbel ...

Wij hopen dat iedereen het leuk vond, lekker gegeten heeft en zich amuseerde!

Sportieve groetjes en heel veel succes aan Greg voor het wielerseizoen 2013, maar eerst een welverdiende vakantie, samen met Ellen!

We willen ook nog meegeven dat de nieuwe lidkaarten 2013 nu reeds verkrijgbaar zijn in het supporterslokaal ‘t Zoggehof, bij Kapsalon Bernadette, bij de bestuursleden of online mail sturen naar fanclubgregvanavermaet@telenet.be

Jullie fanclubteam,

Marc, Marianne, Tania, Katleen en Paul.

Bekijk hier de fotos van onze avond!

Indien jullie een foto wensen per mail, stuur je de nummer van de foto door naar fanclubgregvanavermaet@telenet.be.

Geschreven door Tania op 25/10/2012